Get Adobe Flash player

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ

laser mont1sm

Лазерното гравиране е предпочитан метод като технология за изобразяване върху широк спектър от материали, тъй като с него се постига изключителна дълготрайност, точност и качество на надписите, изображенията и графиките. На базата на нашият опит и съвременната технология, с която разполагаме, ние Ви предлагаме висококачествени услуги на разумни цени, независимо дали става дума за производство на конвенционален продукт или разработка на индивидуален проект.
Предлагаме лазерно гравиране на различни материали, някой от които специално подбрани да си пасват с технологията, а други са съвсем обикновени - стъкло, дърво, плексиглас и други пластмаси, различни видове картони,  кожа и др.

Ако търсите най-трайният начин за надписване и изобразяване, това определено е лазерно гравиране - то променя завинаги основата!

Гравиране с лазер е подходящо за трайно надписване на сувенири (химикалки, запалки, бележници, часовници, дисплеи и др.), уникални подаръци по ваш избор, трофейни купи, плакети и т.н.

laser mont2smТъй като съществуват неизброими видове сувенири и подаръци, няма как да опишем и всички материали, които са подходящи за лазерна обработка.
На място при нас можем да ви покажем най-често ползваните и подходящи за лазерно гравиране сувенири и материали.
Ако вие имате предвид някакво конкретно друго изделие или ваш сувенир, можем да обсъдим и дори изпробваме дали е подходящ за обработка по тази технология.

Можем да обработваме материали с размери до 70х100см, както и с височина до 30см. Можем да гравираме обемни предмети, разбира се върху някоя тяхна равна повърхност.
Предлагаме и ротационно гравиране - прилага се върху предмети с тороидална форма (които са симетрични по оста си) - например чаши, бутилки, вази и т.н..

Гравирането на стъклена бутилка или чаша я прави абсолютно уникална, а надписът е вечен - потърсете Полипрес!

20180221 152243 sm20180227 142754 cr sm

Ние предлагаме също така и лазерно рязане.
Това е относително бърз и много прецизен процес, който може да се използва за обработване на хартия, картон, мукава, пластмаси, кожа и други материали. Лазерната технология е подходяща за реализиране на дори и най-фината геометрия, изпълнява се с максимално качество и прецизност. При това лазерът не упражнява натиск върху материала по време на работата, така се избгява нуждата от стягане и сътоветно не се налага смачкване на материала. Благодарение на тези специфики, лазерът е перфектната машина за рязане на хартия и картон, при най-разнообразни приложения – макетиране, създавне на оригинални фигури тип оригами, направата на различни уникални декорации и т.н..

Лазерната технология има редица предимства пред другите методи за обработка, основните сме изброили тук:

  • Идеална технология за макетиране и единични бройки;
  • Рязане на разнообразни материали от рода на хартия или картон;
  • Голяма точност на изрязваните детайли;
  • Липса на механична обработка и натиск – материалите не се намачкват;
  • Изработка на шаблони от картон за запълване със спрей или друг материал.
  • Изработка на най-разнообразни декорации;
  • Обработка на материали с различна дебелина и текстура;