Get Adobe Flash player

ЗА НАС

Полипрес е Полиграфически Комплекс и Рекламна Агенция, базирани във Габрово, в собствен комплекс от производствени сгради.
Ние предлагаме т.нар. Full Service обслужване за Вашите рекламни и печатни нужди - рекламни материали, опаковки, етикети - за всичко в тази област може да разчитате на нас, от най-малкото до най-сериозното.
На пазара сме от 1994 г и в нашия екип работят хора с голям опит и познания за практиката в рекламата, със смели идеи и много ентусиазъм.
През годините успяхме да спечелим доверието на нашите клиенти чрез коректно партньорство. Това са едни от най-сериозните фирми в региона и България, но също така се гордеем с продукцията ни, присъстваща в Европа както чрез тези наши клиенти, така и благодарение на работата ни директно за швейцарски, немски и английски фирми.
На всеки клиент ние предлагаме персонален сервиз и индивидуален подход, което налага постоянно да се усъвършенстваме и да подобряваме качеството на познанията и работата си, а от там и на крайния продукт.
Затвореният производствен цикъл и контролът върху протичането на процесите гарантират на клиентите ни, че всичко при нас е свързано и е подчинено на изискванията за управление на качеството на продукцията.

Екипът ни от специалисти в областта на компютърната и електронна техника ни поддържа винаги на най-високото ниво на съвременните технологии, за да можем да Ви предложим най-добрата услуга и компетенция!

Защото ние знаем, че нашата работа и услугите, които предлагаме, дават стилът и лицето на Вашата фирма!