Get Adobe Flash player

ФОТОГРАФИЯ

DSC01145

Несъмнено, за да има един рекламен продукт очакваното високо качество, в началото на процеса е важно да има качествен оригинал, от който да се започне целия процес - дизайн, предпечат и отпечатване. В повечето случаи - каталози, дипляни, билбордове и т.н., този оригинал е фотография - снимки на Вашите изделия, производствени бази или заведения..

DSC01152Както винаги, ние сме водещи и в това отношение - имаме най-добре оборудваното по съвременните стандарти фотостудио в региона. Апаратурата, с която работим - професионални студийни светкавици с микропроцесорно управление, електро-механична система за задни фонове, стативи, дифузори, софтбоксове, фотографски предметни маси и др. дават богати възможности за творческа работа, а от там и за постигане на желаните високи резултати.

DSC01162За запознатите показателно е ползването на професионална фототехника от Canon, DynaPhos, Gossen и др. Тук имаме възможности да правим студийни снимки както на малки или миниатюрни детайли, така и на живи модели, дори група хора - студиото ни е достатъчно просторно и добре оборудвано. При нужда предлагаме и “мобилно фотостудио” - когато спецификата на клиента или неговата продукция налагат да се снима на негова територия, ние ще отговорим и на тези изисквания.