Get Adobe Flash player

8WebRelays

8_Web_Relay-banner3_new1.jpg

8WebRelays е базова хардуерно/софтуерна платформа, която може да бъде използвана за дистанционно управление на машини и електроуреди през локална компютърна мрежа, или през Интернет, с помощта на Android смартфон или компютър.


Управлението може да се осъществява чрез Андроид приложение, както и от всеки интернет браузър.
Комуникацията между устройството, компютъра от който го програмирате, или смартфона с който го управлявате е защитена посредством скачащи кодове и съвременно криптиране.

Устройствата поддържат лесно и бързо свързване, без нужда от IT познания, без разправии с интернет доставчика ви и т.н., чрез нашата разработка wrHub@PolyPress - cloud based communication. При нужда може да се ползва и само режима на твърда директна връзка.


Основни функции:
8 отделно програмируеми изхода, като всеки изход може да работи в три режима:
  • тип бутон - при натискане се генерира импулс, продължителността на който може да се програмира от 0.1сек. до 9 секунди
  • тип ключ - при всяко натискане променя състоянието на изхода на релето - ако е било изключено го включва, и обратното
  • тип програмно реле - контролира се от програмируен седмичен таймер, вграден в модула, с възможност за до 10 цикъла в денонощието

- на всеки изход може да бъде задавано име по избор
- LED индикация за включено захранване
- защита от обратно включване на захранването
- LED индикация за състоянието на всеки изход
- бутони за директно управление на изходите (съобразно функцията им)
- LED индикация за състоянието на устройството
- настройките и програмите за записани в енергонезависима памет

 

Новите устройства 8WebRelays4In/4WebRelays4InBox освен 8(4)-те изхода, предлагат и 4 цифрови входа (оптоизолирани), за следене състоянието на управляваните устройства, например гаражни врати, отоплителни системи.
Добавена е и опция за свързване на цифров термометър, за наблюдаване температурата на отоплителни системи, съоръжения и др.

 

Тези устройства са много подходящи за управление на отоплителни инсталации, гаражни врати и др. със специфичен режим на работа, като при това ви предлагат съвременен дистанционен контрол.

 

Можете да тествате реално устройство на този линк: sirius-pcb.freeddns.org:8080
За бърз тест на Android приложението с тестовото устройство, ползвайте wrHub режима (по подразбиране е установен в "Настройки" MAC адрес: 00:1E:C0:4D:DD:2F, зададена е и паролата 12345).
Можете да изтеглите и инсталирате приложението от GooglePlay, потърсете го там като изпишете 8WebRelays, или като сканирате този QR код:
qr_code_GoglePlay.jpg

За технически въпроси: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Изделия се изработват от ©SIRIUS-PCB & KRASI, можете да ги закупите от електронният ни магазин тук.

Промени по устройството и софтуера са възможни по заявка!

 

8WR2-96x96.png Screenshot_2016-08-23-12-10-08.png

p07.jpg

p05.jpg

p06.jpg