Get Adobe Flash player

8WebRelays4In

8WebRelay4In banner

8WebRelays4In е базирана на 8WebRelays система, но с добавени 4 цифрови входа и вход за дистанционен цифров термометър, за наблюдаване на състоянието и параметрите на управляваните системи.


Управлението може да се осъществява чрез Андроид приложение, както и от всеки Интернет браузър.
Комуникацията между устройството, компютъра от който го програмирате, или смартфона с който го управлявате е защитена посредством скачащи кодове и съвременно криптиране.

Устройствата поддържат лесно и бързо свързване, без нужда от IT познания, без разправии с интернет доставчика ви и т.н., чрез нашата разработка wrHub@PolyPress - cloud based communication. При нужда може да се ползва и само режима на твърда директна връзка.


Основни функции:
8 отделно програмируеми изхода, като всеки изход може да работи в три режима:
  • тип бутон - при натискане се генерира импулс, продължителността на който може да се програмира от 0.1сек. до 9 секунди
  • тип ключ - при всяко натискане променя състоянието на изхода на релето - ако е било изключено го включва, и обратното
  • тип програмно реле - контролира се от програмируен седмичен таймер, вграден в модула, с възможност за до 10 цикъла в денонощието

- на всеки изход може да бъде задавано име по избор
- LED индикация за включено захранване
- защита от обратно включване на захранването
- LED индикация за състоянието на всеки изход
- бутони за директно управление на изходите (съобразно функцията им)
- LED индикация за състоянието на устройството
- настройките и програмите за записани в енергонезависима памет
- 4 цифрови входа, галванично разделени
- вход за дистанционен цифров термометър - собствена разработка
Термометърът работи до дистанция 200-300 метра, по трипроводен кабел (може да се ползва UTP, например), с точност 0.1 градуса в основният интервал, пълният интервал е от -55°C  до + 125°C.

8WebRelays4In освен 8-те изхода, предлага и 4 цифрови входа (оптоизолирани), за следене състоянието на управляваните устройства, например гаражни врати, отоплителни системи и др. На всеки вход може да бъде задавано име по избор
Добавена е и опция за свързване на цифров термометър, за наблюдаване температурата на отоплителни или охладителни системи, съоръжения и др.

 

Тези устройства са много подходящи за управление на отоплителни инсталации, гаражни врати и др. със специфичен режим на работа, като при това ви предлагат съвременен дистанционен контрол.

 

Можете да тествате реално устройство на този линк: sirius-pcb.freeddns.org:8080
За бърз тест на Android приложението с тестовото устройство, ползвайте wrHub режима (по подразбиране е установен в "Настройки" MAC адрес: 00:1E:C0:4D:DD:2F, зададена е и паролата 12345).
Можете да изтеглите и инсталирате приложението от GooglePlay, потърсете го там като изпишете 8WebRelays, или като сканирате този QR код:qr_code_GoglePlay.jpg

Промени по устройството и софтуера са възможни по заявка.

За технически въпроси: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Изделия се изработват от ©SIRIUS-PCB & KRASI, можете да ги закупите от електронният ни магазин тук.


8WR2-48x48.pngScreenshot_2017-01-10-10-55-31.png

p07.jpg

p05.jpg

p06.jpg